Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Ivan Emmett

Lempinimi: Ivan

Skp: Poika

Ikä: 14 vuotta

Ulkonäkö:

Ivan on noin 170 cm pitkä, laihahko poika. Hänen hiuksensa ovat perus lyhyet, hiukan korvista alaspäin ja pikimustat väriltään. Hiukset ovat keskipaksut, ja kiiltävät. Hiukan muotitietoinen poika pukeutuu yleensä mustaan tekonahkatakkiin, mustiin kireisiin farkkuihin, jotka saattavat olla revityt, riippuu päivästä. Nahkatakin alla poika pitää valkoista tai mustaa lyhyt hihaista paitaa, sekä pitkää, hopeista ristin muotoista korua. Ivan on lähes normaali, vaaleaihoinen, mutta hiukan kalpea. Kenkinä Ivanilla toimivat mustat tennarit/Converset, tai pitkä vartiset mustat saapikkaat. Ivanin kasvot ovat hiukan kapeat, mutteivat ylilaihat. Vasenta puolta hiuksistaan Ivan pitää toisen silmänsä päällä jostain syystä. Poika omistaa ruskeankellertävät silmät, jotka ovat hiukan vinot, korostaen pojan hyvin japanilaistyylistä ulkonäköä. Ivanin kasvoilla ei usein näe hymyä, mutta kasvot ovat silti melko virheettömät ja sileät. Vasemmassa kädessään pojalla on keksisuuri tatuointi, joka esittää mustaa käärmettä, mutta Ivanilla on tapana peittää tatuointi nahkatakillaan tietäen olevansa vielä liina nuori hankkimaan sellaista. Tämä ulkonäkö viittaa vahvasti siihen, ettei Ivan ole alun perin suomalainen. 

Luonne:

Ivania voisi kuvata hiljaiseksi, hiukan eristäytyneeksi ja tylyksikin. Hänen on jostain syystä vaikea hankkia ystäviä, ja häneen on myös vaikea tutustua. Ivania on kuitenkin turha luulla ujoksi, tai erakoksi, sillä hän ei niitä ole. Ivan ei näytä helposti tunteitaan, mutta saattaa avautua hieman joskus, riippuu toki paljon myös tilanteesta. Aika kylmäksi voi myös poikaa sanoa, mutta jos tuohon tutustuu kunnolla, Ivanin kova ulkokuori saattaa vähän murtua. Ivan suuttuu todella helposti, eikä silloin kuuntele muita, vaan raivoaa ja huutaa. harvemmin hän on hyökännyt kenenkään kimppuun tai käyttänyt väkivaltaa muihin ihmisiin. Joku saattaa tosin ajatella että Ivan on hiukan pelottava, mutta ei hän oikeasti niin kamala ole, hänestä vain nyt saattaa saada sellaisen vaikutelman. Itseluottamus pojalla ei kuitenkaan ole kovin hyvä, eikä hän omista kykyä pitää itseään hyvänä missään, ja on jopa joskus suunnitellut itsemurhaa. Hän ei itke juuri koskaan, mutta pitää kaiken sisällään mikä luultavasti aiheuttaa hiukan oudon ensivaikutelman. Ivan saattaa käyttäytyä joskus itsekkäästi. Toisaalta, hän ei siedä pomottelijoita, tai mitään muutakaan sellaista, ja hänen pinnansa saattaa kärähtää helposti, milloin tahansa. Ivan ei osaa oikein suhtautua muihin ihmisiin tai heidän auttamiseensa, ja tuon yritykset ovatkin hyvin tönkköjä. Poika masentuu helposti, muttei itke. Ivan ei ole vielä löytänyt oikeaa ystävää, jonka kanssa voisi olla rennosti, mutta syvällä sisimmässään toivoisi kovasti sellaista itselleen. Ivan rakastaa kauhuelokuvia ja kaikkea pelottavaa. Jos Ivan joskus saisi ystävän, hän paljastaisi tuolle myös toisen puolen itsestään, eli vitsikkään ja pirteän puolen. Hän ei luota helposti muihin, mutta ajan kanssa hänen luottamuksensa lopulta ainsaitaan. 

Mistä tykkää: Pimeistä öistä, käärmeistä, kauhuelokuvista, ja ystävistä (jos omistaisi sellaisen)

Mistä ei tykkää: Pissiksistä, itserakkaista ihmisistä, matematiikasta, ärsyttävistä ihmisistä, sammakoista, ampiaisista 

Missä on hyvä: ivan on hyvin nopea juoksemaan. Lisäksi häneltä onnistuvat urheilu, ja salaisuuksien pitäminen

Perhe: Isä(Sergei), äiti(Susanna) ja pikkusisko(Luna)

Muuta:

Ivan on oikeasti kotoisin Venäjältä, mutta hänen vanhempansa erosivat ja hän muutti isänsä ja pikkusiskonsa kanssa Suomeen. Ivan haluaisi ystäviä, mutta kaikki välttelevät häntä, ja luulevat häntä jotenkin pahaksi, vaikkei hän sitä ollenkaan. Vaikka poika ei ole alun perin Suomalainen, hän osaa aivan normaalisti puhua Suomea, eikä sitä aina edes huomaa, ettei hän ole täältä kotoisin.

Menneisyys:

Ivan syntyi Moskovassa, Venäjällä. Hänen lapsuutensa oli pääasiassa hyvä, paitsi että hän ei jostain syystä osannut olla muiden lapsien kanssa suuttumatta ja raivoamatta heille. Samalla Ivan oli kuitenkin hyvin yksinäinen, ja kaipasi ystävää. Ala-asteen alettua, Ivan eristäytyi muista vielä enemmän, ja jotkut välttelivät ja hiukan pelkäsivätkin häntä. Poika ei kuitenkaan tiennyt syytä siihen. Häntä ei kiusattu ikinä, onneksi. Ollessaan 11 vuotias, Ivan alkoi suunnitella itsemurhaa, mutta Luna esti sen ja kertoi, ettei siinä ole mitään järkeä, ja että heidän vanhempansa rakastivat yhä Ivania. Hän luopuikin pian suunnitelmastaan, mutta eli silti yleensä yksin, kunnes hänen vanhemmilleen tuli avioero. Isä muutti kahden lapsensa kanssa Suomeen, ja äiti jäi Venäjälle. Ivan ilmoitettiin uuteen kouluun. 

Lemmikit: omistaa boakäärmeen nimeltä Poison. 

Nimi: Poison
Skp: uros
Laji: käärme
Rotu: Boa
Ulkonäkö: ruskea vaalein raidoin. Keltaiset silmät.

Ropettaja: Dying feenix/Dynge/Feksu

RP: 189

Hahmo tehtiin 12.3.2014

©2019 Kyläkoulu - suntuubi.com