Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Sierra Malfoy

Kutsumanimi: Sierra, Sia, Si

Sukupuoli: Tyttö

Ikä: 16

Ulkonäkö:

Sierra on noin 180 cm pitkä, hyvin hoikka ja notkea tyttö, joka omistaa pitkät, lähes valkeat hiukset. (ne yltävät suurinpirtein vyötärölle, vähän jopa alemmas)Tyttö ei pidä koskaan hiuksiaan kiinni, vaan antaa niiden olla aukinaisina, pituudesta huolimatta. Sierra on rakenteeltaan hyvin notkea, vaikkei harrasta urheilua. Joidenkin mielestä Sierra näyttää jopa huolestuttavan laihalta, mutta tyttö itse pitää itseään sopivana. 
Sierran iho on hyvin vaaleaa, tai oikeastaan kalpeaa. Hän omistaa hieman vinot, aavistuksen kellahtavat silmät, joita rajaavat tummat, pitkät ja kaarevat ripset. Silmissä on myös ripaus vihertävää. Tytön kasvot ovat kapeat ja leuka hieman terävä. Tuon silmät ovat normaalikokoiset. Sierra käyttää aina kalliita vaatteita. Aina! Mekkoja tyttö käyttää vain juhlissa, mutta minihameita (eli todella lyhyitä. neiti saattaa pitää myös ihan normaalisti. Minihameet ovat yleensä mustia tai valkoisia. Tyttö ei käytä hirveästi toppeja, eikä pitkähihaisia, mutta T-paita maisia ja hieman toppimaisia paitoja hänellä näkee tuon tuosta. Paidat ovat usein valkoisia, joskus mustia. Useimmiten tyttö käyttää kuitenkin valkoista paitaa, joka paljastaa toisen olkapään, jossa lukee mustin ohuin kirjaimin "You are Awesome". Housuista Sierra käyttää kireitä pillifarkkuja, tai vastaavan laisia mustia farkkuja. Ei käytä ikinä collareita, joskus capreja, mutta aina kireitä. Kengistä tyttö tykkää käyttää mustia balleriinoja, joissa on usein hopeisia timantteja tai hileitä, joskus myös valkoisia. Sierra omistaa myös valkoiset aidot converset. 
Sierralla on toisessa korvassaan kaksi reikää, ja toisessa kolme. Vasemmassa korvassaan hän pitää yleensä hopeisia, pieniä renkaita, ja oikeassa korvassaan vastaavia, plus yhtä valkoista nappikorvakorua. Sierralla on lävistys leuassaan. Hän käyttää aina tummaa rajausta, tummaa luomiväriä sekä peitepuikkoa, jos on tarvetta. Sierran kynnet ovat aina lakatut, yleensä mustiksi. Hänen huulensa ovat hyvin haalean punaiset, mutta hän käyttää huulipunaa joskus. Sierra on hyvin kaunis, hieman ehkä mallin näköinen. Talvisin tytöllä on musta pitkä takki ja valkoinen kaulahuivi. Ei käytä paljoa huppareita. Kaikkien vaatteiden pitää olla hänen mukaansa huippumuotia. 

Luonne:

Sierraa voi kuvata yhdellä sanalla turhamaiseksi. Hän pöyhkeilee kaikille vastaan tuleville, tai osoittaa jo olemuksellaan olevansa rikas. Sierra on oikeastaan todella kylmä, hieman jopa röyhkeä. Hänellä on tapana katsoa muita nenänvarttaan pitkin, ja arvostelee aina toisia verraten heitä itseensä. Sierra ei itse siedä, jos joku arvostelee tai pilkkaa häntä. Tyttö on kamala kantelupukki, eikä tuohon ole luottamista. Sierra on todella kova leuhkimaan, eikä oikein ajattele hyvää muista, eikä ole empaattinen. Hän pitää itseään aina muita parempana. Hyvin määräilevä ja alistava. Sierra suuttuu silmän räpäyksessä ja on hyvin pitkävihainen. Sierran harrastuksiin kuuluu myös muiden pilkkaaminen, ehkä pieni kiusaaminenkin. Tyttö on suurinpirtein kaikkien opettajien lellikki. Hyvin ovela, ja suht fiksu. 
Sierra ei voi sietää liian iloisia, kilttejä, sekoja (inhoan tuota sanaa), vitsikkäitä, positiivisia, kaksimielisiä, vähä-älyisiä, köyhiä, tyylitajuttomia, outoja, erilaisia, ujoja, lempeitä, empaattisia tai huomaavaisia ihmisiä. Sierra itse välttelee kaikkia noita piirteitä, koska pitää liikaa kiltteyttä raukkamaisena. Sierralla on vahvat mielipiteet, eikä häntä käännytetä helpolla. Tyttö ei ole kovaääninen, vaan ehkä hieman hiljainen, muttei ujo. Hän on hyvin epäsosiaalinen, vaikka hankkii joukkoa ympärilleen helposti, vain käskemällä heitä. Jotkut eivät uskalla isotella tai pistää Sierralle vastaan, koska tuo on hieman pelottava joidenkin mielestä. Leuhkii suurinpirtein kaikella.
Halveksii maalaisihmisiä ja valittaa aina, jos joutuu tekemään jotakin, paitsi jos opettaja käskee. Tykkää nauraa aina muitten kustannuksella, ja on oikeastaan hyvinkin riidanhaluinen, ehkä hieman ilkeä. Sierra on vahva, vaikkei ole muuten kovinkaan poikamainen. Moni kutsuu häntä itse täydellisyydeksi, muttei yleensä hyvässä valossa. Inhoaa häviämistä, mutta voittaessaan jotakin, leuhkii oikein kunnolla. Sierraa voi kuvata jopa lissuksi. Ja snobiksi. Hyvin itserakas. Kuitenkin syvällä sismmässään tyttö on pelokas, hiljainen ja surullinen menneisyytensä takia. 

Mistä tykkää:

Leuhkimisesta, määräilystä ja kiusaamisesta. Väreistä Sierra rakastaa mustaa ja valkoista, ja ruuista jotakin hyvin korkealaatuista. Hänen lempi juomansa on coca cola ja lempieläimensä käärme. Sierra rakastaa valkoista iPhoneaan. Hän pitää myös shoppailemisesta ja meikkaamisesta.

Mistä ei tykkää:

Sierra ei voi sietää liian iloisia, kilttejä, sekoja (inhoan tuota sanaa), vitsikkäitä, positiivisia, kaksimielisiä, vähä-älyisiä, köyhiä, tyylitajuttomia, outoja, erilaisia, ujoja, lempeitä, empaattisia tai huomaavaisia ihmisiä. Hän vihaa kaalilaatikkoa ja väreistä pinkkiä ja kaikkia räikeitä värejä. Pomottelua Sierra ei myöskään voi sietää. Hän vihaa ötököitä, eikä oikein välitä muista eläimistä, kuin käärmeistä. 

Missä on hyvä: Leuhkimisessa ja kaiken laisessa urheilussa.

Perhe: Isä(Charly) ja äiti(Natalia)(eivät ole tytön oikeat vanhemmat. Oikeat vanhemmat ovat kuolleet)

Muuta: On erittäin rikas

Menneisyys:

Syntyi ainoana lapsena. Tytön äiti kuoli synnytykseen ja isä ryyppäsi. Kun Sierra oli 6 vuotias, tuon isä alkoi hakata tuota. Tytön elämä oli kamalaa, ja hän itki usein itsensä iltaisin uneen. Sierralla oli hyvin pieni huone, jossa oli vain yksi sänky, ja pieni ikkuna katon rajassa. Joskus hänet lukittiin huoneeseensa, jopa päiväksi. Sierralla ei ollut lainkaan ystäviä. Häntä vain kiusattiin. Eräänä iltana Sierran isä löytyi puolikuolleena vessasta. Poliisit vievät isä pois ja Sierra vietiin orpokotiin. Hän asui siellä 8 vuotta, kunnes eräs hyvin rikas perhe adoptoi hänet. Sierra päätti sulkeutua kaikesta kamalasta, mitä oli kokenut.  Eräänä päivänä kun Sierra oli 15 vuotias, tytön perhe päätti muuttaa maalle. Silloin heidän kotiseudullaan oli tapahtunut ryöstö, ja perhe pelkäsi rahojensa puolesta. Sierra oli muuttoa vastaan, mutta ei voinut vaikuttaa asiaan ja löysikin itsensä pian maalta. Heidän talonsa on iso ja hieno, mutta tyttöä silti turhauttaa maalla asuminen. Hänellä ei ole vielä ystäviä.

Ropettaja: Dying feenix

RP: 21

Hahmo tehty 23.7.2014

©2019 Kyläkoulu - suntuubi.com